Petak, 19 Jula, 2024
spot_img
spot_img
NaslovnicaBusovačaDrugo mjesto za OK Kaćune: "Jako sam zadovoljna našim predstavljanjem i zauzimanjem...

Drugo mjesto za OK Kaćune: “Jako sam zadovoljna našim predstavljanjem i zauzimanjem drugog mjesta”

Naš odbojkaški klub “Kaćuni” je imao tu čast da učestvuje na turniru koji se održao u Bugojnu povodom dana općine. Osim nas tu je bilo još 5 izvanrednih ekipa iz kategorije juniora.

Ja, Azrudina Lušija, kao kapiten svoje ekipe jako sam zadovoljna našim predstavljanjem i zauzimanjem drugog mjesta. Jako mi je drago što je naša ekipa jako složna i borbena tokom svake utakmice. Pobjedom 2 utakmice po grupama direktno smo prošli u finale.

Za naš uspjeh su bile zaslužne sve cure koje su igrale, a sa ponosom mogu reći da je najviše bila zaslužna naša Hana Ferhatovic osvojivši diplomu za najboljeg korektora i naša Emina Drinić kao najbolji libero na turniru.

Borili smo se do zadnjeg poena i davale sve od sebe. Naravno, kao svakoj ekipa, bilo nam je malo krivo što nismo osvojile prvo mjesto. Vraćamo se jače sljedeći put.

Voljela bih još da napomenem da se na isti dan održalo kantonalno takmičenje za osnovne škole iz odbojke u Fojnici gdje su naše djevojčice osvojile prvo mjesto. – kapiten ekipe OK Kaćuni (Azrudina Lušija)

Pisala (NP – Binfo.ba)

spot_img
POVEZANO
- Oglasi -spot_img
- Oglasi -spot_img

Popularno